За 1 ден в Гърция
За 1 ден КОЛЕДНО НАСТРОЕНИЕ в СОЛУН

цена от:
39 лв.
1 дни / 0 нощувки
транспорт: Автобус


Дати:  30.11.2019За 1 ден с КОЛЕДНО НАСТРОЕНИЕ в СОЛУН

Дата: 30.11.2019

ЦЕНА: 39 лв.

ПРОГРАМА:
Отпътуване от гр. Кюстендил в 06:00 ч. / от паркинга зад Театъра / по маршрута Кулата - Солун.
Преминаване през ГКПП Кулата / Промахон. Около обяд пристигане в Солун. Панорамна обиколка с автобус: Бялата кула, Арката на римския император Галериус; площат Аристотел, Рибния пазар, Римския форум, ротондата “Св.Георги”, църквата “Св.Димитър” и др. Свободно време за разглеждане на града по интереси.
За да се насладите на шопинга в подходяща приятна атмосфера, посетете центъра на северната столица на Гърция: улица "Цимиски"( Tsimiski) или паралелните ѝ улици "Игнатия" (минаваща малко по-нагоре) и "Метрополис" (намираща се по-близо до крайбрежната улица). Именно тук са разположени разнообразни магазини с пъстри витрини, които имат с какво да удовлетворят всякакви предпочитания и бюджет. Солун е известен и със своите колоритни пазари. Един от най-големите и добре известни в Европа е Модиано. Закритият пазар е построен през 1922 година от богатия еврейски търговец Ели Модиано.
Свободно време. Отпътуване за България. Пристигане в гр. Кюстендил – късно вечерта.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
* Транспорт с лицензиран автобус;
* Пътни такси;
* Медицинска застраховка за периода на пътуването с покритие 2 000€;
* Представител от Агенцията.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
* Входни такси за посещаваните обекти


ОБЩИ УСЛОВИЯ:
  • Програмата се провежда съответно при минимум 40 записани туристи!
  • Срок за уведомление при недостиг на минималния брой туристи: 7 дни преди началната дата на отпътуване.
  • Необходими документи: лична карта или международен паспорт. За деца под 18 години пътуващи с 1 родител или без родители - нотариално заверена декларация, че са съгласни детето да пътува в чужбина и задължително паспорт. Деца, чийто родители имат различни фамилии е задължително да носят копие от акта за раждане на детето.
  • Няма допълнителни визови, санитарни и медицински изисквания за страната.
  • Агенцията има сключен договор за застраховка Отговорност на туроператора, със Застрахователна полица № 03700100002265/30.08.2019 г., с валидност до 01.10.2020 г., при „Застрахователно дружество ЕВРОИНС” АД, гр. София, бул. “Христофор Колумб” № 43, ЕИК:121265113.
  • Има възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор „ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ”, за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя.
  • Агенцията не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини.
  • Агенцията си запазва правото да промени цената в случай на драстично увеличение цената на горивата и др.