Екскурзии със самолет
Априлска ваканция в Париж и Дисниленд !

цена от:
1195 лв.
5 дни / 4 нощувки
транспорт: Самолет


Априлска ваканция в Париж!

ПАРИЖ – със самолет

5 дни / 4 нощувки

ПАКЕТНА ЦЕНА: 1195 лв.

Париж не е Франция, но е хубаво да започнеш от него и след това да продължиш с останалата част.....

Дата: от 10 април до 14 април 2020 г.

1 ден София - Париж
Полет София – Париж в 07.20 ч. с авиокомпания BULGARIA AIR Кацане в Париж в 09.20 ч. Трансфер от летището и начало на панорамната автобусна обиколка на Париж /продълж. 3 ч./, която включва всички забележителности на града: Катедралата Нотр Дам, Латинския квартал със Сорбоната, Пантеона, Люксембургската градина, площад Конкорд, Мадлената, Гранд Опера, площад Вандом, Лувъра, Шан-з-елизе, Триумфалната арка, 16-ти район, площад Трокадеро. Настаняване в хотел. Свободно време, в което можем да се качим на Айфеловата кула. Нощувка.

2 ден - Париж
Закуска. Започваме с разходка в артистичния Монмартр, а след това ще продължаваме с посещение на Лувър и Музeя Орсе - две различни колекции от произведения на изкуството със световна значимост. Вечерта разходка с корабче по р. Сена - различната гледна точка на Париж. Нощувка.

3 ден Париж - Версай
Закуска. Полудневна екскурзия до Версай – най-голямата кралска резиденция, построена от Луи ХІV. Тук ще се потопим в кралски блясък и разкош. Ще се разходим в градините и предградието. Придвижването е с обществен транспорт. Следобед връщане в Париж. Свободно време. Разходка по Шан-з-елизе - най-известното авеню в света. Нощувка.

4 ден - Дисниленд
Закуска. Ден, посветен на най-големия увеселителен парк в Европа–Дисниленд. Тук е мястото, където всички се чувстват като деца и забавлението е свързано с много адреналин /изисква се предварителна резервация/. Придвижване e с обществен транспорт. Нощувка.

5 ден Париж - София
Закуска. Трансфер до летището. Полет Париж – София в 10.20 ч. Кацане на аерогара София в 14.05 ч.

ПАКЕТНАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВА:
  • самолетен билет София-Париж-София на авиокомпания BULGARIA AIR;
  • летищни такси;
  • 1 брой чекиран багаж, който да не надвишава 23 кг и 1 брой ръчен багаж до 10 кг с размери 55х40х23 см;
  • трансфер летище-хотел- летище;
  • 4 нощувки със закуска в хотел 3***;
  • автобусна обиколка на Париж с екскурзовод;
  • медицинска застраховка с покритие 10 000 EUR на Групама Застраховане ЕАД;
  • водач от агенцията.

ПАКЕТНАТА ЦЕНА НЕ ВКЛЮЧВА:
• таксите за вход в музеите, изброени по горе;
• разходите за обществен транспорт за придвижване в Париж;
• входна такса за Дисниленд
• градска такса – 1.22 EUR на турист на ден /заплаща се на рецепцията на хотела/.


Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 25 туристи.
Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди началната дата.
Необходими документи: лична карта, за туристи ненавършили 18 г. – нотариално заварена декларация - съгласие за пътуване в чужбина, заверена от двамата родители (представя се при внасянето на втора и трета вноска), няма визови, санитарни и медицински изисквания за пътуването във Франция.
Начин на плащане: депозит ; доплащане – до 30 дни преди отпътуване.

Използвани транспортни средства по програмата: • самолет • автобус•

За информация предоставяме следните такси за музеи и разходка с корабче: Париж – Лувър (всеки вторник е затворен за посещения!): до 18 ч. възрастни - 17.00 EUR; безплатно за деца до 18 г. и лица под 26 г., Айфелова кула: до най–горния етаж с лифт – 25.50 EUR, за младежи от 12–24 г. – 12.70 EUR, до 2-рия етаж с лифт – 16.30 EUR, за младежи от 12–24 г. – 8.10 EUR, разходка с корабче по река Сена – 15.00 EUR при мин. 15 туристи - изисква се предварителна заявка, плащане в брой на представител от агенцията при отпътуване. Музей д`Орсе – 14.00 EUR, безплатно за деца до 18 г.; за младежи от 18-25 г. – 14.00 EUR, за всеки посетител след 16:30 ч. без четвъртък - 9.00 EUR, за всеки посетител всеки четвъртък след 18 ч. - 9.00 EUR, Музей Роден – 13.00 EUR, доплащане за аудиогид – 6 EUR, Люксембургската градина – безплатно, Домът на инвалидите – 12.00 EUR за възр.; 8.50 EUR всяка вечер след 17 ч. - безплатно за лица до 18г. и студенти от 18-25 г. от ЕС
Версай: А: вход за Двореца - 20.00 EUR, деца до 18 години и студенти до 26 г. – безплатно, градините на Версай – безплатен понеделник, сряда, четвъртък, петък. В цената е включен аудио гид на 10 езика, Б: разходка с влакче из парка и градините – 7.50 EUR, Дисниленд – групова цена за посещение - 42.00 EUR за ученици, за възрастен – 75.00 EUR изисква се предварителна заявка, плащане в брой на представител от агенцията при отпътуване.
Забележка: Музейните такси са с информативен характер, ще бъдат актуализирани преди отпътуване.

Застраховка „Отмяна на пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка „Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.